Boodschappen doen met mijn gids

Waar ik vroeger altijd twijfelde over alles wat ik wilde kopen, beslis ik nu meteen. Ik stel simpelweg de vraag aan mijn buik: zal ik dit kopen? Mijn intuïtie zegt ‘ja’ of ‘nee’. Daardoor heb ik dingen durven eten die ik lange tijd niet durfde te eten, aangezien ik bang was dat ik er hyper of juist heel moe van zou worden, zoals brood, hagelslag, chocopasta. Ook koop ik meer dure dingen zoals veganistische burgers en tahin. Gewoon omdat ik het lekker vind en ik weet dat het mij goed doet.

Ik vertrouw erop dat ik genoeg geld heb om alles te doen en te kopen, waarbij mijn intuïtie: ‘ja’ zegt. Dit kan voor jou heel spannend klinken. Dat snap ik. Zelf heb ik ook wel van die gedachten, van huh dit is toch hartstikke slecht voor me of dit is toch veel te duur? Toch vertrouw ik elke keer weer op de stem va mijn intuïtie. Daardoor ga ik steeds vaker relaxt weg uit de supermarkt. Ik hoef me niet meer suf te piekeren voor wat ik wel en niet ga kopen. Heerlijk.

Boodschappen doen is een hele mooie manier om kennis te maken met de stem van je intuïtie en er op te leren vertrouwen.

Ga jij volgende keer met je intuïtie naar de Aldi, Appie Happie of Lidl? Ik wens je een hele mooie expeditie met jouw intuïtie in de supermarkt!