Feel free without guarantee

Wat ben ik aan het doen met mijn eigen bedrijfje?

Niet zo heel veel. Ik geef wat natuur beleving workshops& ga in oktober een blindfold dance workshop organiseren en doe met Jeroen wat podcast interviews.

Mijn intuïtie zegt dat mijn coaching praktijk alleen gaat groeien door de dingen die echt goed voor mij voelen. De dingen die oké voelen, kan ik wel doen, maar die hebben weinig effect.

Mijn mind vindt dit lastig. Die zou het liefst willen dat ik naar zoveel mogelijk festivals ga om workshops te geven en veel post op social media. Al die conditioneringen die het opgepakt heeft over wat je zou moeten doen als startende ondernemer. Ik heb het een tijdje geprobeerd, maar het voelt niet helemaal goed. Het komt dan niet vanuit mijn hart. En dat is juist wat ik wil, mijn hart met de wereld delen🥰❤️😊!!! Ik heb zoveel te geven, maar dat kan ik alleen als ik alleen doe wat echt goed voelt.

Ben trots op mezelf dat ik op mijn intuïtie blijf vertrouwen!
.Dat ik alleen voor de dingen ga die voor mij nu het allerbeste voelen. Veel bewegen& dansen& zingen. Dat past echt bij mij en maakt mijn innerlijk kind blij 😀

For the future I have no guarantee, but I feel free🦅 Ik durf meer en meer blind te vertrouwen op mijn intuïtie. Door het ondernemen heb ik al verschillende money blocks losgelaten. Heel bevrijdend!

Wanneer jij ook voelt dat je vanuit meer vertrouwen wilt gaan leven, je bent van harte welkom voor een individuele sessie of workshop.