Mijn methodes

Wanneer je naar mij toekomt gaan we ontdekken hoe jouw intuïtie werkt. Ik zal je wat voorbeelden geven hoe we met jouw intuïtie kunnen werken.

Bij veel mensen werkt het om directe vragen te stellen aan het buik of hart. Het antwoord komt dan in de vorm van een woord of beeld. Dit schrijf je op of teken je. Zo zie je heel concreet wat je intuïtie je te vertellen heeft. Dit maakt het makkelijker om ernaar te handelen.

Het bos is de ideale plek om de stem van je intuïtie beter te leren kennen. Het maakt je geest rustig en ontvankelijk voor nieuwe inzichten. We werken bijvoorbeeld met krachtdieren, een medicijnwiel en de energieën van bomen. De natuur is ook een perfecte spiegellaar. Loop je snel door het bos en kijk je weinig om je heen? Grote kans dat je dat in het dagelijks leven ook doet.  Heb je moeite met kiezen? Dan zal je dat terug zien bij de kruispunten in het bos. Allemaal mooie thema’s om mee aan de slag te gaan. Ter plekke experimenteren we met nieuw gedrag. Wat gebeurt er als je zomaar een kruispunt inslaat? Hoe is het als je langzaam loopt en goed om je heen kijkt?

Wat ik ook heel belangrijk vind is het trainen van jouw lichaamsbewustzijn. Weet je wat jouw lichaam nodig heeft? Waar voel je dat dan? Jouw lichaam de sleutel tot jouw intuïtie. Helaas zijn we vaak zo in ons hoofd dat we de signalen ervan niet opmerken.

Zo zie je dat je intuïtie op vele manieren tot je kan komen. Wij gaan samen ontdekken welke manier(en) het beste bij jou passen. Alle methodes kunnen ook gecombineerd worden, niks is te gek!

Het allerbelangrijkste vind ik de afstemming met jou als coachee. Vanuit daar vertrouw ik erop dat er precies ontstaat wat er moet ontstaan. Daarbij kan ik alle methodes overboord gooien of op een verassende manier samenvoegen. Ik coach op basis van mijn intuïtie.

Nieuwsgierig geworden door mijn verhaal? Ik nodig je van harte uit voor een gratis proefsessie!