Meer spelen dankzij intuïtieLife is a crazy, funny play!

I used to be very serious. Gaan voor hoge cijfers. En dat voor een puber op de middelbare school. Alles om mijn eigenwaarde te bewijzen. Heel streng voor mezelf.

Grappig nu zeggen veel mensen juist dat ze mij zo speels vinden. Hoe spontaan ik kan dansen, zingen, grapjes maken😀💃🧜.

Dankzij mijn intuïtie ben ik veel meer gaan spelen. Het vertelt me om te relaxen. Om niet mee te gaan in de serieusheid van mijn gedachten die zeggen wat ik allemaal nog moet. Ik heb de moed om dat los te laten. Me te laten bewegen door het speelse kind in mij.

De intuïtie ziet het leven als een avontuur💥! Niet iets wat van dag tot dag gepland moet worden. Dankzij de intuïtie ben ik veel minder gaan plannen. Vroeger was zowat elk uur ingepland. Nu alleen als het echt handig is.

Intuïtie stimuleert mij om dingen te doen die me in een speelse mood brengen. Zoals de dag beginnen met een dansje (liedje van Giel Beelen). Vaak samen met mijn vriend, die ik zo’n beetje uit bed trek 😊.
Ook Vlaams praten helpt. Negatieve, serieuze gedachten spreek ik op zijn Vlaams uit, waardoor het hilarisch wordt en ik kan lachen om al die mind crap😁
Van dichten komt mijn speelse kind ook los, lekker nieuwe woordcombinaties verzinnen.

Wat brengt jou in een speelse mood? Stel die vraag eens aan jezelf. En trek eens vijf minuutjes om dat te gaan doen 🙂

Wie weet kan mijn good morning playlist je inspireren: https://open.spotify.com/playlist/1BiibTZ3X5fmD1dI4cRJea?si=5b0fb923e6c5470a

Een hele mooie speelse dag gewenst🥰

Leave a Comment