Podcast

In de vijfde aflevering praten wij met Nadine van Brederode. Nadine is Magical Moments Engineer, wat inhoudt dat ze ondernemers een ontspannende en leerzame dag bezorgd. Meer hierover in de podcast.

We praten over onderwerpen als: ga je onverstandige keuzes maken als je naar je intuïtie luistert? Hoe kun je de mind en intuïtie onderscheiden? En hoe luister je naar je intuïtie als je hoofd veel weerstand heeft? Daarnaast zet Nadine je aan het denken/ voelen of de werkelijkheid waarin jij leeft nog wel kloppend is voor jou.

Nadine kan echt waanzinnig mooi vertellen over intuïtie. Je krijgt het ene inzicht na het andere. Vooral luisteren dus!

Wil je meer weten over Nadine?

Zie: https://www.deontwaking.nl/

https://www.facebook.com/nadinevanbrederode

Instagram: @Nadine_deontwaking

In de vierde aflevering praten wij met Naomi Jamie. Naomi is fotograaf en past haar intuïtie toe in haar werk. Naomi vertelt hoe haar intuïtie werkt, hoe zij haar werk op haar natuur laat aansluiten en hoe beelden haar intuïtief sterk kunnen trekken zonder dat haar hoofd snapt waarom.

Ik vind heel krachtig hoe Naomi durft te vertrouwen op haar intuïtie. Heel inspirerend.

Wil je meer weten over Naomi’s werk?

Zie: https://naomijamie.com/

Instagram: https://www.instagram.com/n___j____s/

In de derde aflevering praten we met Charlotte Sederel. Charlotte is intuïtief massagetherapeut en familie opsteller.

Charlotte vertelt hoe haar praktijk op een intuïtieve manier is ontstaan en geeft een unieke tip hoe de mind en intuïtie te onderscheiden . Ook praten we over het toelaten van negatieve gevoelens en de dingen die Charlotte helpen om intuïtieve keuzes te maken. En nog veel meer hele interessante onderwerpen.

Ik ben mega geïnspireerd door Charlottes wijsheid die ze ook nog eens zo mooi in haar dagelijks leven toepast. Vele van haar tips aan het toepassen in mijn eigen leven.

Meer weten over Charlotte?

. www.charlottejantine.nl

.www.charlottesederelmassage.nl

.instagram: @charlotte.jantine

In de tweede aflevering praten we met Daan Hazendonk. Daan werkt als ZZP’er in het theater en heeft zojuist een praktijk voor seksuele heling opgezet.

Daan vertelt hoe hij steeds meer op zijn intuïtie is gaan durven vertrouwen. Zijn intuïtie vertelt hem welke klussen hij wel en niet moet aannemen als ZZP’er. Ook vertelt hij welke angsten hij heeft moeten overwinnen, welke moeilijke gesprekken hij heeft moeten voeren. Dit en nog veel meer interessante onderwerpen.

Een gesprek dat ons erg heeft geïnspireerd om meer naar onszelf te luisteren. Luister vooral! Zowel naar de podcast als naar je intuïtie.

Nieuwsgierig naar Daan?

Zie: www.aspaceoflove.nl

In de eerste aflevering van de Ga Mee op Expeditie Intuïtie podcast spreken wij met Tom Kraaijeveld. Tom ziet waar jij nog niet helemaal jezelf bent en nodigt je uit om dichter bij je authentieke zelf te komen. Dat doet hij door o.a. klank.

We praten over hoe het was om op te groeien met zo’n groot voelend vermogen, wat hem heeft geholpen het harde werken los te laten en wat het betekent om echt jezelf te zijn. Ontzettend waardevolle inzichten. Luister vooral!

Meer weten over Tom?

Zie: https://www.tomkraaijeveld.nl/

https://www.facebook.com/TomKraaijeveldthuisbijjezelf

Instagram: @tomkraai