Test workshop kopie bewaren

Maandelijks bied ik verschillende workshops aan. Klik op de betreffende workshop voor meer informatie.

Connect met je krachtdier

Wil jij meer balans krijgen in jezelf? Vind je het leuk om op een speelse manier met jouw intuïtie in contact te komen? Dan ben jij bij deze workshop op het goede adres.

Button

tekst die zichtbaar wordt

LEES MEER KNOP

Waarom een krachtdier workshop?

Het leren kennen van jouw krachtdier is een speelse manier van contact maken met jouw intuïtie. Het vertelt je wat jij nodig hebt om meer in balans te zijn. Je krachtdier heeft namelijk die eigenschap(pen) die jij meer in jezelf mag ontwikkelen. Wanneer jij je met de energie van je krachtdier verbind, belichaam jij die eigenschap helemaal. Niet een beetje trots, nee zo trots als een leeuw. Niet een beetje speels, nee zo speels als een aap. Door deze eigenschap(pen) uit te vergroten, kun je ze daarna makkelijker in balans krijgen in jezelf.

Programma:

Door middel van visualisatie maken we kennis met ons krachtdier. We luisteren naar welke lessen het ons te leren heeft. Daarna gaan wij bewegen en geluid maken als ons krachtdier, zodat wij de energie van ons krachtdier in echt gaan embody’en. Achteraf krijg je de gelegenheid om alle lessen van je krachtdier op te schrijven en te tekenen. We sluiten de avond af met een groep sharing.

Wat neem je mee uit deze workshop?

Een vrolijke viervoeter waar jij elk moment contact mee kunt maken. Misschien heb je er een tekening van gemaakt of heb je de lessen opgeschreven die het jouw vertelde. Dat kun je boven je bed hangen. Zo heb je een herinnering aan die boodschap die het krachtdier jouw vertelde. Je kunt altijd opnieuw beroep doen op je krachtdier en zijn eigenschappen. Dit leidt tot een beter contact met jezelf (jouw intuïtie).

Momenteel staan er geen nieuwe data voor de krachtdier workshop gepland. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: expeditie-intuitie@outlook.com. Dan laat ik je weten wanneer er weer een workshop op de planning staat.


Dialoog met je intuïtie workshop

Wil je graag contact maken met je intuïtie, maar weet je niet goed hoe? Of heb je al wat contact met intuïtie, maar wil je het nog meer verdiepen? Dan is deze workshop echt wat voor jou.

LEES MEER KNOP

Waarom deze workshop?

In deze workshop leer ik jij tools om bij je intuïtie in te checken en ermee in dialoog te gaan. Het is letterlijk een dialoog, jij stelt een vraag, je intuïtie geeft antwoord. Heel tastbaar. Soms weet je iets wel, maar kun je er nog niet de vinger opleggen. Door je intuïtie vragen te stellen en het antwoord op te schrijven of te tekenen kan het je ineens helder worden wat je intuïtie al een tijdje met jouw loopt te communiceren. Nu je het advies van je intuïtie zo helder hebt, kun je het ook makkelijker opvolgen.

Programma:

Door middel van een hart- en buikmeditatie maken we onze intuïtie. Ik geef een korte uitleg over hoe je het verschil tussen je mind en intuïtie kan herkennen. In tweetallen formuleren we vragen voor onze intuïtie en gaan die ook daadwerkelijk aan elkaar stellen. Zo krijg je inzicht in vragen die in jouw leven spelen. We sluiten de avond af met een korte groep sharing.

Wat neem je mee uit deze workshop?

In deze workshop krijg je antwoorden op vragen die in jouw leven spelen. Na de workshop kun jij deze antwoorden tot uitvoer brengen. Ook heb je tools waardoor je thuis makkelijk met jouw intuïtie contact kunt maken. Zo kun je je intuïtie altijd opnieuw raadplegen wanneer je twijfelt over bepaalde keuzes.

Momenteel staan er geen nieuwe data voor de dialoog met je intuïtie workshop gepland. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: expeditie-intuitie@outlook.com. Dan laat ik je weten wanneer er weer een workshop op de planning staat.

Op Expeditie Intuïtie in het bos

Verlang jij naar een nog diepere connectie met de natuur? Tijdens deze wandeling ga jij de natuur echt in je hart toelaten.

LEES MEER KNOP

Waarom deze workshop?
Door de verbinding met de natuur komen wij dieper bij onze eigen natuur en onze intuïtie. Je kent het wel: na een boswandeling heb je ineens allemaal nieuwe inzichten. Dat komt doordat in de natuur je mind ontspant, waardoor de signalen van je intuïtie helderder kunnen doorkomen.

Programma:

We beginnen met een grondende meditatie, waarbij we een groot hallo geven aan onszelf en de natuur om ons heen. Daarna maken we contact met bomen en laten we elkaar geblinddoekt alle geuren en kleuren van het bos ervaren. Tussen de oefeningen door wandelen we in stilte,  zodat we het bos lekker in ons op kunnen nemen. Aan het eind van de wandeling is er ruimte om met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen.

Wat neem je mee uit deze workshop?

Een dieper contact met jezelf en met de natuur. Je voelt je opgeladen en bent weer meer in het hier en nu aanwezig. Je bent meer ontvankelijk voor inzichten van je intuïtie. Je hebt manieren geleerd waardoor je een diep contact met de natuur kunt maken. De meeste daarvan kun je in je eentje in het bos ook toepassen.

Momenteel staan er geen nieuwe data voor deze workshop gepland. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: expeditie-intuitie@outlook.com. Dan laat ik je weten wanneer er weer een workshop op de planning staat.