Workshops

Maandelijks bied ik verschillende workshops aan. Klik op de betreffende workshop voor meer informatie.

Voed jouw innerlijke geliefde

Waarom deze workshop?

Omdat jij weet dat je zoveel te geven hebt, maar je dat eerst aan jezelf mag geven. Je wilt meer zelfliefde toelaten in je leven en je innerlijke geliefde uitnodigen om samen met jou te komen spelen.

Programma:
.Contact maken met je hart (Jeroen)
.Laat je hart stromen met pastelkrijt (Lynn)
.Vervul je innerlijke geliefde door dans (Marleen)

Wat neem jij mee uit deze workshop?

Een gevoel van zachtheid en zelfliefde. Inzichten hoe jij die zelfliefde meer in je leven kunt integreren.

Data:

6 april om 19.30. Zie: https://hipsy.nl/shop-embed/44225-voedt-jouw-innerlijke-geliefde

Blindfold dance

Durf jij blind leren vertrouwen op jouw intuïtie? Durf jij je over te geven aan de stroom van het leven? Ik neem je graag mee op avontuur!

Lees meer

Waarom deze workshop?

Geblinddoekt dansen leert je overgeven aan de stroom van het leven. Je laat jezelf bewegen, zonder te denken aan wat anderen ervan vinden. You dance like nobody else is watching. Heel bevrijdend! Je kunt jezelf helemaal geven in de dans!

Programma:

Tijdens de avond zullen we rustig de overgang maken naar het dansen met blinddoek op. Eerst wat oefeningen om elkaar te leren kennen, zodat er basisvertrouwen kan ontstaan.
We dansen in tweetallen. De één met blinddoek, de ander zonder. De gene zonder blinddoek leidt. Als laatste dansen we met de hele groep geblinddoekt.

Wat neem je mee uit deze workshop?

Het gevoel dat je een angst overwonnen hebt. Je vertrouwt jezelf& anderen meer. Je bent meer in je lichaam. Je geniet na van het contact met jezelf& de ander, zonder dat je hoeft te weten wie het is. Je hebt weer stukje ego losgelaten.

Ervaringen:

Marleen bouwt haar workshop goed op vanuit kaarslicht, zachte muziek en een meditatiemoment. Hierna doen we leuke losmaak dansjes met visuele elementen, leuk! Maar het allerfijnste is het geblindoekt dansen…zó bijzonder…mijn lichaam zindert nog úren na. Ik kende niemand in de groep, maar na 2 uur had ik hele leuke verbindingen gemaakt. Dankjewel!- Lucia

Data:
23 maart om 19.30. Zie https://hipsy.nl/shop-embed/47110-blindfold-dance

De volgende workshop zal in maart plaatsvinden. Wil jij op de hoogte gehouden worden voor de nieuwste data? Mail dan gerust naar marleen@expeditie-intuitie.nl. Dan stuur ik je een mailtje wanneer een nieuwe datum bekend is.

Connect met je krachtdier

Wil jij meer balans krijgen in jezelf? Vind je het leuk om op een speelse manier met jouw intuïtie in contact te komen? Dan ben jij bij deze workshop op het goede adres.

Lees meer

Waarom een krachtdier workshop?

Het leren kennen van jouw krachtdier is een speelse manier van contact maken met jouw intuïtie. Het vertelt je wat jij nodig hebt om meer in balans te zijn. Je krachtdier heeft namelijk die eigenschap(pen) die jij meer in jezelf mag ontwikkelen. Wanneer jij je met de energie van je krachtdier verbind, belichaam jij die eigenschap helemaal. Niet een beetje trots, nee zo trots als een leeuw. Niet een beetje speels, nee zo speels als een aap. Door deze eigenschap(pen) uit te vergroten, kun je ze daarna makkelijker in balans krijgen in jezelf.

Programma:

Door middel van visualisatie maken we kennis met ons krachtdier. We luisteren naar welke lessen het ons te leren heeft. Daarna gaan wij bewegen en geluid maken als ons krachtdier, zodat wij de energie van ons krachtdier in echt gaan embody’en. Achteraf krijg je de gelegenheid om alle lessen van je krachtdier op te schrijven en te tekenen. We sluiten de avond af met een groep sharing.

Wat neem je mee uit deze workshop?

Een vrolijke viervoeter waar jij elk moment contact mee kunt maken. Misschien heb je er een tekening van gemaakt of heb je de lessen opgeschreven die het jouw vertelde. Dat kun je boven je bed hangen. Zo heb je een herinnering aan die boodschap die het krachtdier jouw vertelde. Je kunt altijd opnieuw beroep doen op je krachtdier en zijn eigenschappen. Dit leidt tot een beter contact met jezelf (jouw intuïtie).

Data:

Momenteel staan er geen nieuwe data voor de dialoog met je intuïtie workshop gepland. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: marleen@expeditie-intuitie.nl. Dan laat ik je weten wanneer er weer een workshop op de planning staat.


Dialoog met je intuïtie workshop

Wil je graag contact maken met je intuïtie, maar weet je niet goed hoe? Of heb je al wat contact met intuïtie, maar wil je het nog meer verdiepen? Dan is deze workshop echt wat voor jou.

Lees meer

Waarom deze workshop?

In deze workshop leer ik jij tools om bij je intuïtie in te checken en ermee in dialoog te gaan. Het is letterlijk een dialoog, jij stelt een vraag, je intuïtie geeft antwoord. Heel tastbaar. Soms weet je iets wel, maar kun je er nog niet de vinger opleggen. Door je intuïtie vragen te stellen en het antwoord op te schrijven of te tekenen kan het je ineens helder worden wat je intuïtie al een tijdje met jouw loopt te communiceren. Nu je het advies van je intuïtie zo helder hebt, kun je het ook makkelijker opvolgen.

Programma:

Door middel van een hart- en buikmeditatie maken we onze intuïtie. Ik geef een korte uitleg over hoe je het verschil tussen je mind en intuïtie kan herkennen. In tweetallen formuleren we vragen voor onze intuïtie en gaan die ook daadwerkelijk aan elkaar stellen. Zo krijg je inzicht in vragen die in jouw leven spelen. We sluiten de avond af met een korte groep sharing.

Wat neem je mee uit deze workshop?

In deze workshop krijg je antwoorden op vragen die in jouw leven spelen. Na de workshop kun jij deze antwoorden tot uitvoer brengen. Ook heb je tools waardoor je thuis makkelijk met jouw intuïtie contact kunt maken. Zo kun je je intuïtie altijd opnieuw raadplegen wanneer je twijfelt over bepaalde keuzes.

Data:

17 december om 19.30. Locatie is het Cordium in Nijmegen. Meedoen?

Kan je hier nu niet bij zijn, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Mail dan naar: marleen@expeditie-intuitie.nl. Dan laat ik je weten wanneer een nieuwe workshop in de planning staat.

Verbind met jouw natuur

Verlang jij naar een nog diepere connectie met de natuur? Tijdens deze wandeling ga jij de natuur echt in je hart toelaten.

Lees meer

Waarom deze workshop?
Je komt meer in contact met jouw intuïtie. Het bos helpt je hierbij. Het zet je hoofd beweging en maakt ruimte voor nieuwe  inzichten.

Ook vergroot het contact met de natuur je gevoel van éénheid. Je voelt je meer verbonden met het grotere geheel en daarmee ook met jezelf.

Programma:

We beginnen met wat vragen op te schrijven voor onze intuïtie. Daarna laten we deze vragen weer los en stellen ons open voor het bos. Tijdens een stilte wandeling nemen wij alle geuren en kleuren bewust in ons op. Ook maken wij contact met bomen. Aan het eind staan wij opnieuw stil bij de vragen van onze intuïtie. We voelen of er een antwoord bij ons binnenkomt. Zo ja, dan schrijven wij dat op. Aan het eind is er ruimte voor het delen van ervaringen.

Wat neem je mee uit deze workshop?

Een dieper contact met jezelf en met de natuur. Je voelt je opgeladen en bent weer meer in het hier en nu aanwezig. Je bent meer ontvankelijk voor inzichten van je intuïtie. Mogelijk neem je zelfs wat concrete antwoorden van je intuïtie mee naar huis. Daarnaast heb je manieren geleerd waardoor je een diep contact met de natuur kunt maken. De meeste daarvan kun je in je eentje in het bos ook toepassen.

Praktisch

Het zal ongeveer 2,5 uur duren. We spreken af op de parkeerplaats op de Biessebeltsebaan in Heilig Landstichting (dorp vlakbij Nijmegen). Meedoen kost 15 euro. Koop je kaartje via Hipsy.

Data:

Er staan momenteel geen data in de planning.

Wil je wel op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Mail dan naar: marleen@expeditie-intuitie.nl. Dan laat ik je weten wanneer een nieuwe workshop in de planning staat.